Ekologista lavastusta

Posted By on marras 16, 2014 | 0 comments


Työryhmämme on ollut aktiivisena, sillä kaikkien suomalaisten rakastama ensilumi on tippunut taivaankannesta valaisemaan synkeän marraskuun. Tampereella lumi onneksi suli, mutta työryhmällemme tuli kiire. Niille, jotka eivätvielä tiedä, Parsifal on ekologinen teos; teoksen puvustus tehdään suurimmaksi osaksi kierrätysmateriaaleista, Tampere-talo on ensimmäinen pohjoismainen kongressikeskus, joka on saanut joutsemerkin ja teoksen lavastus tehdään käytetyistä tavaroista, rojuista ja roskista.

0F2B7872

Tänä torstaina vapaa-ehtoisista koostunut jengimme, lavastajamme Samuli Kivinummen johdolla, teki toisen roskankeruureissun Tampereen tulitikkutehtaalle, jossa jätesäkkeihimme kertyi noin 2000 tyhjää spraymaalipurkkia.

0F2B7863

Tampereen tulitikkutehtaan alue on Suomen suurin katutaiteen keskittymä, johon innokkaat maalaajat ovat luoneet taidetta jo vuosikymmeniä. Harva korjaa jälkensä, joten alueella on kymmeniä ellei satojatuhansia tyhjiä (tai vähän täydempiäkin) spraytölkkejä. Alueella ei paljon roskiksia saati siivojia näy, joten Parsifal päätti ottaa ohjat käteen, ja siivota aluetta. Tyhjistä spraytölkeistä rakennamme lavastusta ja muutakin mukavaa, mutta siitä enemmän myöhemmin.

Siivoamisreissuja on tarkoitus tehdä useampiakin, otimme myös yhteyttä Pirkanmaan jätehuoltoon. Toivomme, että saisimme heidät mukaan siivoamistalkoisiin, sillä 20 jätesäkillistä spraytölkkejä on vain avaruuspölyä galaksissa.

0F2B7938

0F2B7955

Uniton perustajajäsen, 12 vuotta trikkausta seurannut veteraaniesiintyjä ja Parsifalin koreografi, seuraile

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>